Wat is marula olie?

Etherische marula olie wordt onttrokken aan de noten van de marula boom (wiki). De marula boom komt voornamelijk voor in de zuidelijke delen van Afrika. Etherische marula olie wordt voornamelijk gebruikt in cosmetica en als olie om mee te koken. Etherische marula olie bestaat voor grote delen uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren en antioxidanten. Etherische marula olie heeft een lichtgele kleur en heeft een smaak die haar oorsprong verraad: een lichte smaak van noten.

Etherische marula olie wordt in de zuidelijke delen van Afrika al honderden jaren gebruikt, voornamelijk vanwege haar cosmetische kracht. Daarnaast zijn er verschillende volkeren in Afrika die marula olieveel gebruiken in hun voedsel.

Wilt u direct marula olie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit marula olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!